• Videochat in Cluj
  • 25 august 2017

Videochat-ul, sursă sigură de venit

Piața locurilor de muncă din Cluj poate să fie deconcertantă pentru o fată tânără, frumoasă, inteligentă și cu aspirații înalte. Multe locuri de muncă au cerințe aproape imposibile și oferă salarii derizorii, complet neadecvate lumii în care trăim, chiar și fără a face abuz de lux. Climatul de muncă nu este, nici el, prea plăcut, în multe locuri. Fie că vorbim despre spații aglomerate și agitate care te stresează constant, fie că ai în minte imaginea unui birou fără personalitate în care-ți riști sănătatea stând într-un scaun incomod, cu ochii într-un ecran imens, ore la rând, pe un pumn de bănuți, înțelegem cum te simți și credem că nu meriți asemenea tratament, date fiind talentele de care dispui și oportunitățile de care nici măcar nu știi.

Încotro să te îndrepți, atunci? Noi credem că un studio de videochat din Cluj este o idee minunată. De ce? Pentru că evită exact lucrurile care te fac să te iei cu mâinile de cap când citești anunțurile de angajare din ziar. Aici nu există birouri care mai degrabă seamănă a celule, ci camere mari, confortabile, cu mobilă și finisaje de lux. Aici nu te stresează nimeni, ba dimpotrivă, vorbești cu oameni faini care abia așteaptă să te cunoască și sunt cu adevărat interesați de tine, dorind să te asculte și să fie ascultați de tine. Nici măcar programul nu este fix; ți-l faci exact cum vrei tu și cum îți convine mai mult, ca să ai timp și de celelalte activități ale tale. Și, da, vei avea destule activități de întreprins, pentru că salariul este mai mult decât suficient și vine exact când vrei tu: zilnic, săptămânal sau lunar.

O carieră în videochat este o ușă foarte atrăgătoare, deschisă pentru tine în orice moment. Vei putea să te bucuri de o viață împlinită din punct de vedere social și financiar încă din prima zi. Clujul va fi la picioarele tale. S-a terminat cu zilele în care treci pe lângă magazine cu haine pe care ți le dorești dintotdeauna și suspini! Acum vei suspina când vei vedea că nu mai ai loc de ele în șifonier. O carieră în videochat, chiar și una scurtă, poate să însemne o schimbare radicală și permanentă în viața ta, așa că nu ezita!

Cele mai citite