• Videochat in Cluj
  • 18 august 2017

Ce trebuie să știi pentru a deveni model de videochat?

Meseria de model de videochat este învăluită în diverse mituri care, de multe ori, îndepărtează multe fete dornice să se afirme în acest domeniu. O carieră atât de profitabilă poate să genereze, într-adevăr, destul de multe discuții, unele pro și altele contra. Care este, totuși, adevărul despre videochat? În primul rând, în acest domeniu nu lucrează doar femei cu trupuri de fotomodel. Aspectul fizic este important, dar nu capital, iar în videochat lucrează fete și femei cu vârste cuprinse între 18 și 50+ de ani, posesoare ale unei varietăți largi de forme și mărimi ale trupului. La fel cum, indiferent cum arăți, vor exista oameni care să vrea să iasă cu tine, există oameni dornici să te vadă.

O a doua problemă pusă pe tapet în discuțiile privitoare la videochat o constituie statutul de adult / non-adult. Există ambele variante de videochat și nimeni nu poate obliga o angajată să facă adult video chat dacă ea nu dorește așa ceva. De asemenea, modelele non-adult nu au voie să facă lucruri care cad în categoria cealaltă, nici măcar dacă li se solicită de către clienți. Siguranța este, așadar, garantată, iar nimeni nu va face ceva din ceea ce nu este dispusă să facă.

În fine, de multe ori se discută despre problema confidențialității. Studiourile de videochat lucrează cu site-uri care nu pot fi accesate în România, așa că este destul de greu ca cineva dintre cunoscuți să ajungă să te vadă făcându-ți treaba. Toate conexiunile sunt foarte bine securizate, studiourile de videochat având angajați bine pregătiți pe domeniul IT. De aceea, confidențialitatea este asigurată și tu poți să-ți desfășori activitatea fără nicio grijă. Videochatul este o afacere serioasă, la fel ca oricare alta, drept pentru care proprietarii de studiouri sunt foarte grijulii, pentru că nimeni nu vrea să piardă angajați sau clienți.

Cele mai citite