• Videochat in Cluj
  • 15 martie 2017

A face videochat în Cluj: un început bun pentru cariera ta

Știm cu toții că, atunci când ai de trecut printr-un interviu, un accent destul de greu cade pe lucruri care nu au nicio legătură cu abilitățile și competențele tale în domeniu. Vrei să fii programator? Hai să vedem ce abilități sociale ai! Vrei să fii contabil? Perfect, ia să vedem ce poziție are corpul tău în timpul interviului. Și pentru că-ți ții mâinile stânga peste dreapta, iar nu dreapta peste stânga, degeaba  ești expertă în domeniul tău. Postul se duce la altul care stă mai altfel pe scaun. Deci cum facem să dezvoltăm aceste abilități? Ei bine, surprinzător sau nu, dacă alegi să lucrezi ca model de videochat vei reuși să te pricepi mai bine la a fermeca interlocutorii decât chiar la ceea ce ai studiat, poate, toată viața!

Câtă vreme faci videochat, ai o sumă de avantaje care te vor transforma într-o femeie foarte puternică și independentă. Interacțiunea cu persoane noi, multe și din toate mediile sociale și culturale, te va învăța arta de a te adapta; arta diplomației. Da, diplomația este o calitate foarte importantă care te poate ajuta să obții ceea ce vrei chiar și atunci când, la prima vedere, șansele par să fie minime. E vorba de acel farmec discret, diafan, care cucerește la cel mai subtil nivel persoanele aflate într-o poziție de putere și înduplecă și cele mai împietrite inimi.

Mai mult decât atât, a face videochat nu este deloc o activitate obositoare sau consumatoare de timp. În câteva ore pe zi, ore pe care tu le alegi, poți aduna bani destui cât să te susții chiar și dacă ești studentă la taxă și locuiești în chirie. Ba chiar mai rămâne destul și pentru distracție. Ce-nseamnă asta? Că îți rămâne timp fizic suficient cât să te dezvolți și în alte planuri, astfel încât, atunci când vine momentul, să poți să-ți construiești cariera și viața pe care mereu le-ai visat, folosindu-te de cunoștințele dobândite în acest timp!

Cele mai citite