• Videochat in Cluj
  • 31 mai 2016

Flirtul e la moda in videochat in Cluj

Vrei sa fii un model de videochat cunoscut? Sa cuceresti dintr-o privire si atragi atentia barbatilor asupra ta? Iti dezvaluim secretul seductiei si trucurile pe care le poti folosi pentru a influenta perceptia membrilor de pe siteurile de videochat din Cluj.

1. Poarta haine ce iti pun trupul in evidenta

Se stie ca in culturile orientale, in special, erotismul este sinonim cu vestimentele pe care o femeie le poarta. Tinutele pe care le adopti te fac mai atragatoare, iar materialele pretioase au puterea de a transmite anumiti stimuli sexuali. Tinuta joaca un rol la fel de important ca si inteligenta sau personalitatea in procesul de seductie.  Opteaza pentru rochii lejere din satin, matase sau voal si pregateste-te sa dobandesti stapanesti una din armele seductiei.

2. Machiajul seducator

Unul dintre cele mai seducatoare atuuri ale unei femei a fost si ramane rujul rosu. Conform studiilor, privirea unui barbati este captata timp de aproximativ 7-8 secunde asupra buzelor, asa ca mizeaza pe clasicul ruj rosu sau pe unul in nuante tari.  In plus, nu trebuie sa iti faci griji in privinta machiajului pentru ca in studioul de videochat din Cluj vei avea pusa la dispozitie o echipa de make-up artisti care iti vor pune in evidenta trasaturile.

3. Increderea in tine, o promisiune a succesului

Frumusetea  este legata de increderea pe care o afisezi, iar o astfel de atitudine este considerata de catre barbati extrem de senzuala. De asemenea, zambetul, comportamentul jovial si pofta de viata sun caracteristici percepute atragatoare.

Adopta atitudinea potrivita si invata sa flirtezi in studioul de videochat din Cluj.

Cele mai citite